Herreklubben

- et samtaleforum for mænd

Hvorfor starte en klub for mænd?

Der er flere kvinder end mænd , der deltager i kirkens arrangementer. Det er især enlige mænd, der har svært ved at etablere nye kontakter. Derfor er Herreklubbens formål primært at skabe et dialogforum for mænd om væsentlige emner og problemer.

Siden klubben startede i januar 2011, har der en gang om måneden været spændende arrangementer og foredrag om hvad der har rørt sig og op til tidens aktuelle emner. Klubben er i dag et veletableret  tilbud ved kirken.

Klubaftnerne forløber typisk således:
Fællesspisning(pris 55 kr.)
Et oplæg enten ved en af klubbens deltagere eller ved en udefrakommende gæst.
Livlig debat, hvor alle deltager aktivt.

Alle er velkomne til hyggeligt samvær og en dialog om livets store eller mindre spørgsmål.

Klubben varetages af et programudvalg bestående af:
Ole Simmelholt     meretemoellerrasmussen@gmail.com
Holger Andersen  holger_andersen@hotmail.com