Thomas Kingos Kirkes læseklub

Læseklubben mødes hver måned, den anden onsdag kl. 10-11.30, i konfirmandstuen.

Vi begynder med en sang fra Højskolesangbogen og taler så om den læste bog, som oftest er en roman eller novellesamling.

Ca. 2 gange om året planlægger vi den kommende sæsons bøger, hvor alle er velkomne til at komme med forslag.

Det er op til læseren selv at skaffe sig den aktuelle bog, enten fra boghandlen, biblioteket eller som lydbog. Man er velkommen til at komme hver gang, eller en enkelt gang hvis man gerne vil diskutere den aktuelle bog.

Vi serverer kaffe og en bid brød.

Ingen tilmelding, alle er velkomne.

Læsekredsens tovholder er sognepræst Anna Jensen, som kan kontaktes på ansj@km.dk eller tlf. 2977 1311.

Planlagte møder

• Onsdag den 14. september - Sigrid Undset: Kristin Lavransdatter.
  • Onsdag den 12. oktober: Dorit Willumsen: Tjeneren og hans søster
  • Onsdag den 9. november: Alex Schullman: Overleverne
  • Onsdag den 14. december: Valerie Perrin: Vand til Blomster

Studiekreds BOBB

BOBB er forkortelsen for en studiegruppe, der undersøger bibelske teksters historie, oversættelser og temaer – og som går til teksten i bidder. I efteråret 2022 læser vi Første Korintherbrev ved at fokusere på udvalgte emner, som vi ved fælles hjælp undersøger nærmere.

Vi mødes i en af kirkens lokaler i tidsrummet 19-21.00 på følgende dage i efteråret:
AUGUST: onsdag d. 31
SEPTEMBER: onsdag d. 28.
OKTOBER: onsdag d. 12. og d. 26.
NOVEMBER: onsdag d. 30.
DECEMBER: onsdag d. 7.

Åben tilmelding, men skriv eller ring gerne til Kristian Mejrup krm@km.dk 21149914