Junior konfirmand

I efteråret indbydes sognets 3. klasser til Juniorkonfirmandundervisning. Formålet er at gøre børnene fortrolige med kirken og den kristne børnelærdom og undervisningen er ment som et supplement til skolens kristendomsundervisning. Da der er tale om et begrænset antal undervisningsgange, kan man tale om en ”smagsprøve” på den egentlige konfirmationsundervisning i 7. klasse. Børnene skal opleve, at det er godt og spændende at komme til undervisning i sognehuset og i kirken, hvor vi synger, hører bibelhistorie, arbejder kreativt og leger.

Undervisningen varetages af præsterne og den kirkelig medarbejder.