Babysalmesang

Nyt hold med babysalmesang begynder onsdag den 8. marts 2023 kl. 9.30, i alt 10 onsdage, sidste gang den 10. maj.

Babysalmesang er for babyer, som på tidspunktet er ca. 0-8 måneder gamle. Maks. 14 babyer.

Vi bruger salmer, sange, remser og musik. Vi synger, danser og leger og styrker derigennem også barnets udvikling på en lang række områder.

Den umiddelbare glæde ved musik stimuleres, og der knyttes glade og varme oplevelser til salmer og sange i det store, smukke kirkerum.

Tilmelding på mail til Kirkekontoret, thomaskingos.sogn@km.dk. Skriv eget og barnets navn, adresse, mail og telefonnummer.

Underviser, kirkelig medarbejder Dorthe Wortmann.