Foredrag, højskoleeftermiddage m.m.

Vi arrangerer jævnligt aftenforedrag og højskoleeftermiddage i sognesalen. Emnerne er mange og forskellige, men de inviterede foredragsholdere er altid personer, som har noget på hjerte og som belyser liv og eksistens.

Aftenforedragene er som regel torsdag aftener fra kl. 19.00.

Højskoleeftermiddage er som regel torsdag eftermiddage, kl. 14.30-16.30.

Vi arrangerer nu og da ture ud af huset, en sangeftermiddag eller noget tredje. Vi får som regel kaffe og brød mod beskeden betaling.

Emnerne kan som sagt være alt mellem himmel og jord, men vi sætter inspirationen fra højskolen med gode foredrag, sang og samtale højt.

Læs om arrangementerne i kirkebladet, i aktiveteskalenderen på forsiden og her på siden.

Højskoleeftermiddag

Om Kierkegaard

Torsdag den 1. december kl. 14.30
ved sognepræst og Kierkegaardforsker, Tonny Aagaard Olesen.

Kender du Kierkegaards kristendom?

Skønt Søren Kierkegaard måske ikke betragtes som en af de store kirkefædre, så er hans originale fremstilling af kristendommen uomgængelig for enhver personlig tro. Kom og vær med, når vi forsøger at indkredse Kierkegaards kristendom, som den fremstilles i det klassiske forfatterskab og i hans altergangstaler.

Aftenforedrag + BOBB

Første Korintherbrev i musikken

Onsdag den 7. december kl. 19.00
ved lektor emeritus Nils Holger Pedersen

Studiekredsen BOBB, som i efteråret har læst Paulus' Første Brev til Korintherne, har inviteret Nils Holger Petersen til at holde foredrag om bibelreception i musikken.
Nils Holger er komponist, ekspert i kirkehistorie og musikhistorie, og han vil i sit foredrag giver eksempler på, hvordan bibelske tekster fortolkes i musikken.

Alle er velkommen.