Herreklubben

- et samtaleforum for mænd

Hvorfor starte en klub for mænd?

Der er flere kvinder end mænd , der deltager i kirkens arrangementer. Det er især enlige mænd, der har svært ved at etablere nye kontakter. Derfor er Herreklubbens formål primært at skabe et dialogforum for mænd om væsentlige emner og problemer.

Siden klubben startede i januar 2011, har der en gang om måneden været spændende arrangementer og foredrag om hvad der har rørt sig og op til tidens aktuelle emner. Klubben er i dag et veletableret  tilbud ved kirken.

Klubaftnerne forløber typisk således:

• Fællesspisning (pris 60 kr.)
  • Et oplæg enten ved en af klubbens deltagere eller en gæst.
  • Livlig debat, hvor alle deltager aktivt.

Alle er velkomne til hyggeligt samvær og en dialog om livets store eller mindre spørgsmål.

Klubben varetages af et programudvalg bestående af:
Ole Simmelholt - meretemoellerrasmussen@gmail.com
Holger Andersen - holger_andersen@hotmail.com
Keld Larsen - keldlarsen1949@gmail.com
Bo Christensen - lenebochr@mail.tele.dk

Efterårsprogram 2022

Vi mødes i konfirmandstuen den anden onsdag i måneden fra kl. 17 til 19.30

Tilmelding senest tirsdagen før til lenebochr@mail.tele.dk eller til kirkekontoret på tlf. 6612 5657.

9. november - Danmark rundt i kajak

Vi får besøg af Leif “Romsø“ Hansen, som dels vil fortælle om de mange år som fyrpasser og kaptajn på Romsøbåden, og så vil han vise et stort lysbilledshow, som har titlen, Danmark rundt i kajak. Der er også besøg undervejs, bl.a besøges værftet hvor den store fregat Jylland  blev bygget.

Det  er yderst seværdige billeder, vi får at se, fordi de fleste er taget fra havsiden.
Så I kan godt glæde jer.

Vel mødt!

14. december - Julemøde