Gudstjenester

Højmessen er den klassiske gudstjenesteform med bønner, musik, salmer, skriftlæsning, prædiken, nadverfejring og eventuelt dåb. Højmessen fejres om søndagen kl. 10.00 og på de faste helligdage.

I kirken afholdes også gudstjenester på andre dage og tidspunkter. Det gælder for børnegudstjenester og andre særgudstjenester (se aktivitetskalender)

Kollekt - pengeindsamling

Ved gudstjenesterne samler vi ind til skiftende kirkelige formål. Under bekendtgørelser fortæller præsten eller kordegnen om hvad dagens formål er.

Der er 2 måder at give bidrag på, enten kontant i kirkebøsserne ved udgangen, eller via MobilePay på nr. 39586.

Sommerkollekten

Sommerindsamlingen går i år til Folkekirkens Nødhjælps arbejde med at hjælpe ofrene for den truende sultkatastrofe på Afrikas Horn. - Her ved udgangen af juli har vi modtaget næsten 7.000 kr. - Stor tak for alle bidrag. - Sommerindsamlingen fortsætter i august.