Højmessen

Højmessen er den klassiske gudstjenesteform med bønner, musik, salmer, skriftlæsning, prædiken, nadverfejring og eventuelt dåb. Højmessen fejres om søndagen kl. 10.00 og på de faste helligdage.

I kirken afholdes også gudstjenester på andre dage og tidspunkter. Det gælder for børnegudstjenester og andre særgudstjenester (se aktivitetskalender)

Kollekt - pengeindsamling

Ved gudstjenesterne samler vi ind til skiftende kirkelige formål. Under bekendtgørelser fortæller præsten eller kordegnen om hvad dagens formål er.

Der er 2 måder at give bidrag på, enten kontant i kirkebøsserne ved udgangen, eller via MobilePay på nr. 39586.

I december samler vi ind til Menighedsplejen.

Månedens salme

Hver måned synger vi den samme nye salme ved alle gudstjenester. Det er en god måde at lære nye salmer på.

Månedens salme holder pause i december, men er tilbage igen i januar. Se kirkebladet nr. 4/2022, side 10.